جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت سوم خرداد و یادواره شهدای ارتش در طالقان برگزار شد  

جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر و یادواره شهدای ارتش با حضور مسئولان شهرستان طالقان برگزار شد.   
کد خبر: ۷۴۶۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۲ - 14May 2025

 به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از البرز، مهدی کیان، فرماندار طالقان در این نشست بر لزوم مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی برای برگزاری باشکوه این مراسم تأکید کرد و گفت: فتح خرمشهر نماد مقاومت، ایثار و پیروزی ملت ایران است و بزرگداشت این روز و تجلیل از شهدای ارتش، به‌ویژه در شهرستان طالقان، باید با عظمت و شکوه هرچه تمام‌تر انجام شود.

جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت سوم خرداد و یادواره شهدای ارتش در طالقان برگزار شد  

 این جلسه با حضور خانم جعفری ،سرپرست معاونت فرمانداری سروان رفیعی مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، بخشداران و جمعی از مسئولان محلی تشکیل شد تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای منسجم و پرشور این آیین‌ها انجام گیرد.

 فرماندار طالقان همچنین از تمامی نهاد‌ها و سازمان‌های شهرستان خواست تا با همکاری و هماهنگی کامل، زمینه‌ساز برگزاری مراسمی ماندگار در گرامیداشت رزمندگان و شهیدان دفاع مقدس و شهدای ارتش، باشند. 

جلسه هماهنگی مراسم گرامیداشت سوم خرداد و یادواره شهدای ارتش در طالقان برگزار شد  

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار